fredag den 9. marts 2012

Flere hæklerier

Jeg synes at alle mine veninder får børn for tiden. Synes selv, at jeg har fået lavet nogle gode gaver til dem. Elsker at give gaver til mine veninder, som jeg selv har lavet og omvendt synes jeg også det er det fedeste at få gaver som folk har brugt tid på og der er en tanke bag.

Til den ene af pigerne hæklede jeg dette par bukser, som jeg har fundet på Hendes verdens hjemmeside, opskriften er af Sidsel Sangild http://paakrogen.wordpress.com/category/opskrifter/Min veninde blev så glad for dem og de har fået meget ros fra folk hun har mødt, når hendes pige har haft dem på, så bliver man så glad. Hendes pige kan desværre ikke passe dem længere så min anden veninde, som fik en pige i februar har nu lånt dem. Til hendes pige har jeg hæklet en kjole, opskriften er fra et gammelt Merci blad, som jeg har fået af min kærestes mormor, der er så mange fede opskrifter i.Jeg lavede lidt om i opskriften.


Den blev rigtig fin, og hun blev glad for den. dejligt!

3 kommentarer:

 1. Neeej hvor er kjolen flot! Kan du dele opskriften når nu det er et så gammelt blad? Gerne med dine modifikationer. Det er lige sådan en jeg leder efter til min datter. Jeg er på barsel nuog har lært mig at hækle :-)

  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte man må ikke dele opskrifter og hæfte kan stadig købes, opskrifterne skal være over 75 år gamle.
   MVH
   Birgitte

   Slet
 2. Ihh hvor er den bare fantastisk sød!! Rigtig fin :)

  SvarSlet