søndag den 27. november 2011

Den er færdig og hvad har jeg lavet siden sidst.

Jo jo jeg ved godt at det er lang tid siden, at jeg har skrevet på bloggen. Jeg er blevet færdig med kjolen til Vilja, kjole og kjole er nu så meget sagt. Inden jeg blev færdig var hun jo vokset, så nu er det nærmest en tunika, men den er stadig fin. Hun havde den på i går til sin navnefest, hvor den blev meget rost.
Der udover har jeg hæklet en undertrøje/vest til min venindes søn, som han fik til hans barnedåb.

Vesten er blevet brugt rigtig meget, så det er jeg rigtig glad for. Han havde den på i går til Viljas navnefest, så dejligt når det man laver bliver brugt.
Derudover er jeg også gået i gang med at sy. Har fået syet et baby sengesæt til en veninde, som skulle havde termin den 20. november, vi venter stadig på at se prinsessen. Og så har jeg lavet en bodystocking til Vilja.
Jeg er også i gang med at hækle et par bukser til førnævnte venindes baby. Så jo har gang i en masse, men når ikke så meget, Vilja tager selvfølgelig meget af min tid, sådan skal det jo også være, men håber at jeg får mere tid til alt det jeg gerne vil, når hun bliver lidt større.

4 kommentarer:

 1. Hun er så fin i tunikaen. Du har ret, det er en fantastisk ting, når det man laver rent faktisk bliver brugt. Jeg håber, I kommer til Bornholm inden for længe, rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 2. Wow hvor er de flotte! Fede farver.

  Mvh Sidsel

  SvarSlet
 3. Hej Betina

  Den vest er bare for sød! Er det muligt at du vil lægge opskriften ud eller sende den til mig? Ville rigtig gerne lave den til min venindes søn :)

  Mvh

  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Camilla
  Opskriften er fra en bog af Sidsel Sangild der hedder "Blødt til baby"

  mvh Betina

  SvarSlet